SLUIT ✕
CONTACT
Dankuwel voor uw bericht, we beantwoorden deze zo spoedig mogelijk ...

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

dermapen - microneedling
Doeltreffend ...
De DermaPen is dé pen op het gebied van microneedling en heeft alles in huis om elke specifieke huidwens professioneel, deskundig en resultaatgericht te behandelen. De zeer doeltreffende behandelingen richten zich op vele huidproblemen als oppervlakkige en diepe rimpelvorming, pigmentverstoring, littekens en rokershuiden. Doordat de DermaPen de huid op zeer gecontroleerde wijze verbetert zijn we zelfs in staat rosacea & couperose te behandelen.

Door het maken van microkanaaltjes wordt het natuurlijk herstel- en wondgenezingsproces in de huid geactiveerd. De fibroblasten en de keratinocyten worden geactiveerd. Actieve groeifactoren komen vrij en dit zorgt voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine.

Resultaat van de DermaPen Therapy

De huid zal zich herstellen en vernieuwen, er wordt nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger:
Met één behandeling geef je zeker een enorme boost aan de huid, de voorkeur gaat uit naar behandelen in kuurverband. Afhankelijk van de huidindicatie zal dat 4 tot 6 keer zijn met rust periodes van 2 tot 8 weken.

Kuurbehandelingen worden alleen gegeven indien thuis ook de verzorgingsproducten van Cenzaa gebruikt worden, bij aanschaf van vier producten ontvangt u een product gratis. Plan vrijblijvend een intake voor een behandeling op maat.

Prijzen DermaPen:

Gelaat
Gelaat en hals
Decollete*
Handen*

€ 110,00
€ 125,00
€ 35,00
€ 25,00

*Alleen in combinatie met gelaat.
*Combineer de Dermapen met fruitzuren en/of de Diamond Touch (microdermabrasie) voor nog mooier resultaat!